Zondagmiddag is even na 15:30 uur een automobilist de macht over het stuur verloren op de Westelijke Randweg in Oudkarspel. Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed was. De auto waarin hij reed belandde ter hoogte van de Groenveldweg in een greppel.

De bestuurder en een inzittende zijn nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een hond die ook in de auto zat bleef ongedeerd. Een woordvoerder van de politie heeft gemeld dat de 38-jarige Alkmaarse bestuurder voor verder onderzoek is meegenomen naar het politiebureau. (Foto's: GLOCAL media)
Pin It
Bekeken: 3524x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/