Als het aan de CDA-fractie ligt worden er straks meer woningen in Dijk en Waard gereserveerd voor eigen inwoners. De fractievoorzitter wil weten of de gemeente al woningen reserveert voor Dijk en Waarders en of ze dit in de toekomst vaker willen gaan doen.

De Tweede Kamer buigt zich binnenkort over een nieuwe huisvestingswet, waardoor gemeenten volgend jaar meer ruimte krijgen om huurwoningen en koopwoningen toe te wijzen aan eigen inwoners. "De huidige wet geeft al de mogelijkheid om een kwart van de huurwoningen toe te wijzen aan mensen die een economische of maatschappelijke binding hebben met de gemeenten."

"Dat wordt straks de helft en bovendien mogen er dan ook koopwoningen gereserveerd worden voor eigen inwoners", vertelt Jasper John van CDA. Het college heeft nog twee weken om de vragen te beantwoorden.
Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/