De Dijk en Waardse raadsleden Carmen Bosscher en Dennis Koopman sluiten zich per direct aan bij BVNL. Dat heeft de partij van Wybren van Haga bekendgemaakt in een bericht.

Een aantal weken geleden besloten Bosscher en Koopman om te stoppen als Forum voor Democratie, omdat ze onvoldoende vertrouwen hebben in het bestuur van de partij. Aanvankelijk nam Rob Lute ook afscheid van de partij, maar hij besloot na een gesprek met het bestuur om toch te blijven. "En als Carmen en Dennis ook met het bestuur hadden gepraat, was dit allemaal niet nodig geweest", stelde Lute eerder.

Nu de overstap van Carmen Bosscher en Dennis Koopman naar BVNL bekend is, kunnen de twee niet wachten om te starten. Bosscher: "Dit voelt zo goed. We hadden ook als lokale partij door kunnen gaan, maar hebben uiteindelijk voor deze stabiele rechtse partij gekozen." Bosscher benadrukt in gesprek met Dijk en Waard Centraal: "De burgers staan centraal in de partij en dat vinden we heel prettig." In een reactie laat voorman Wybren van Haga weten dat hij enthousiast is over de twee raadsleden die overstappen naar zijn partij. "Steeds meer mensen knokken voor het belang van Nederland."

Forum voor Democratie behaalde vorig jaar november drie zetels in de raad van Dijk en Waard. Het was landelijk gezien het beste resultaat voor de partij van Thierry Baudet bij de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter Carmen Bosscher, Dennis Koopman en aanvankelijk Thomas Groot kwamen in de raad van de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Groot besloot in maart om te stoppen omdat het hem meer tijd kostte dan gedacht en Rob Lute kreeg zijn zetel.

Pin It
Bekeken: 2528x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/