Een meerderheid van de ondernemers in Centrumwaard heeft voor een BIZ gestemd en daarmee is de Bedrijven Investeringszone een feit. Wethouder John Does ging woensdag met bloemen langs bij de BIZ ambassadeurs, die het initiatief hebben genomen.

In een BIZ betalen alle ondernemers mee om het winkelgebied te verbeteren. "Er is veel enthousiasme bij de ondernemers", zegt ondernemersvoorzitter Jeroen Rood. Van de 101 stemgerechtigde ondernemers reageerden 89 ondernemers op de vraag of er een BIZ moest komen. "Van de 89 hebben 70 vóór een BIZ gestemd. Daarmee halen we de wettelijke eis van minimaal tweederde aan voorstemmers. We hebben er zin in om aan de slag te gaan!"

BIZ Centrumwaard kan bijvoorbeeld een rol spelen bij de aankleding van het gebied, aanpak van leegstaande panden en gezamenlijk acties en evenementen organiseren. De gemeente zal voor de BIZ jaarlijks een bijdrage innen bij de ondernemers. Dit bedrag wordt bepaald aan de hand van de WOZ-waarde van de panden. De BIZ zal in eerste instantie vijf jaar lopen, waarna gekeken wordt naar de resultaten van de BIZ.
Pin It
Bekeken: 1207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/