De heer Co Bout uit Heerhugowaard heeft zaterdag uit handen van burgemeester Maarten Poorter een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Co Bout is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau onder meer voor zijn decennialange inzet als vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt 'De Ontmoeting' (CGKV) in Broek op Langedijk.

De decorandus is al sinds de jaren 80 in verschillende rollen actief bij de kerk in Broek op Langedijk. Zo was hij onder meer ouderling, diaken, lid en secretaris van de Commissie van Beheer en lid van de activiteitencommissie. Op dit moment is Co medeorganisator van de wekelijkse koffieochtenden en de jaarlijkse uitjes van de kerk.

Naast zijn inspanningen voor CGKV was hij in het verleden ook onder meer vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk en de Prof. Dr. S. Greydanusschool in Den Helder en als wedstrijdleider actief bij Volleybalvereniging Harpoen in Sint Maarten.
Pin It
Bekeken: 1097x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/