Bij de grote brand aan de Middenweg in De Noord op donderdagavond is asbest vrijgekomen, maar de verspreiding is beperkt gebleven tot de directe omgeving van de loods.  Dat blijkt uit onderzoek van de Omgevingsdienst. Er is dus geen asbest aangetroffen in de openbare ruimte of in nabijgelegen tuinen.

Er zijn wel asbestresten aangetroffen op het privéterrein van de eigenaar van de loods, en verder een kleine hoeveelheid op het adres ernaast. Deze plekken zijn afgezet en worden vanaf maandag schoongemaakt.

De deeltjes die in een aantal omliggende tuinen zijn aangetroffen zijn roetdeeltjes. Bewoners kunnen deze zelf opruimen.

Eventuele vragen over roet of asbest kunnen worden gericht aan de gemeente via 14072 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/