De gemeente Dijk en Waard en ontwikkelaar Pro6 Vastgoed hebben de exploitatieovereenkomst getekend voor het project 3Kwartier in het Heerhugowaardse Stationsgebied. Het gaat om de bouw van 138- huur en koopwoningen in drie verschillende woonblokken. Ook biedt de nieuwbouw onderdak aan een kinderdagverblijf en een kinderbibliotheek.

Volgens Pro6 Vastgoed bestaat het nieuwbouwproject voor 22 procent uit sociale huurwoningen en 33 procent betaalbare koopwoningen. Daarnaast zijn er middenhuurwoningen (35 procent) en voor 10 procent uit vrije sector koopwoningen (10 procent).

Naar verwachting gaat de eerste paal in het tweede kwartaal van volgend jaar de grond in. De verkoop van de in totaal zestig koopwoningen start in december. Geïnteresseerden kunnen zich melden via de website 3kwartier.nl.

Aanvankelijk zouden eerst andere bouwprojecten worden gerealiseerd in het Stationsgebied, maar die gaan voorlopig niet door. Zo is de bouw van de Waert Dijck Toren vanwege prijsstijgingen uitgesteld.
Pin It
Bekeken: 2461x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/