En weer ging het mis tijdens een politieke tafel in De Binding in Zuid-Scharwoude. Geïnteresseerden konden de vergadering dinsdagavond niet volgen vanwege een technische storing. Ondertussen tast Dijk en Waard in het duister; de gemeente weet niet wat er mis is met de opnameapparatuur. In de hoop om het probleem op te lossen komt de leverancier voor de zoveelste keer kijken naar het systeem.

De apparatuur staat aan en de vergadering wordt opgenomen, maar de beelden zijn niet op de gemeentelijke website te zien. Het was vorige week dinsdag reden genoeg voor de gemeente Dijk en Waard om de vergadering te stoppen. "Voor mensen die de avond wilden volgen en de raadsleden is dat erg vervelend. De agendapunten die besproken hadden moeten worden zijn doorgeschoven naar de raadsvergadering van 1 november in Heerhugowaard", vertelt een woordvoerster van Dijk en Waard. "Hierdoor gaat het werk gewoon door en is de schade zo klein mogelijk."

Want waar de vergaderzalen in Heerhugowaard en Zuid-Scharwoude dezelfde systemen hebben, gaat het alleen in Zuid-Scharwoude geregeld mis. En daar moet echt wat aan veranderen, vindt de gemeente. "We hebben meteen contact gehad met de leverancier en die komt bij de volgende vergadering kijken wat er misgaat."

Ondertussen is dus nog niet duidelijk wat de oplossing voor de aanhoudende technische storing is. Volgens wethouder Falco Hoekstra is het onbespreekbaar om de vergaderzaal in Zuid-Scharwoude te laten vallen. "Vergaderen in Langedijk zorgt ervoor dat de politiek dicht bij de inwoners blijft."
Pin It
Bekeken: 1208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/