Sebastian Visser stopt in de gemeenteraad van Dijk en Waard. De D66-er vindt het lastig om zijn gezinssituatie te combineren met de gemeenteraad. Hij wordt opgevolgd door Perry Stet, die op dit moment fractievertegenwoordiger is.

Visser kwam in 2018 namens de partij Nederland Duurzaam in de Heerhugowaardse gemeenteraad. Deze partij ging later over in D66. In maart heeft Sebastian Visser een zoon gekregen en sindsdien vindt hij het lastig om zijn gezinssituatie te combineren met de gemeenteraad.

De Heerhugowaarder zal volgende week nog wel de Begrotingsraad voor zijn rekening nemen, maar geeft daarna het stokje door aan Perry Stet.
Pin It
Bekeken: 1254x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/