Donderdag 3 november is Museum BroekerVeiling weer het decor voor ‘De
Veiling – Matchen bij Afslag’.

Het evenement van Stichting Doesgoed wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Verenigingen en stichtingen worden met de akkerschuit door de veilinghal gevaren zodat ze kunnen pitchen voor de ondernemers in de veilingbanken. Ze vragen bijvoorbeeld om hulp bij het klussen, materialen of organisatorisch advies. De ondernemers drukken op de knop als zij denken te kunnen helpen. Zo koppelt de organisatie de vraag en het aanbod op ludieke wijze aan elkaar en maken zo de regio een stukje mooier.

Na de veiling ontmoeten de ondernemers en de maatschappelijke organisaties elkaar om de gemaakte match door een notaris te laten bekrachtigen. Daarna wordt het glas geheven op hopelijk veel mooie verbindingen.

De veiling duurt van 14:00 tot 18:00 uur. Meer info en aanmelden via doesgoed.nl.
Pin It
Bekeken: 736x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/