Maak een eigen tv-reclame, podcast of coverfoto. In MediaLab leren deelnemers elke vrijdag wat nieuws over beeld en geluid in het Heerhugowaardse theater Cool. De verschillende workshops zijn er voor kinderen van zes tot twaalf jaar en van twaalf tot achttien jaar.

Tijdens de zes eendaagse workshops leer je van alles over beeld en geluid. De workshops zijn te volgen als serie voor 110 euro, maar opgeven voor een losse workshop is ook mogelijk. Dat kost 20 euro.

De MediaLab start op vrijdag 18 november om 14:45 uur voor 6-12 jaar en om 16:15 uur voor 12-18 jaar in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en inschrijven op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 799x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/