De aanbesteding voor de spoorwegonderdoorgang in de Zuidtangent in Heerhugowaard kan van start. De gemeenteraad van Dijk en Waard stemde dinsdagavond in met het beschikbaar stellen van het krediet van vijf miljoen euro.

Het Stationsgebied gaat de komende jaren ingrijpend veranderen. Zo komen er heipalen in de grond voor verschillende woningbouwprojecten en gaat de infrastructuur op de schop. Om de wegen aan te pakken is er 38,1 miljoen euro nodig. Voor een deel wordt dit bedrag betaald door het Rijk, de provincie en de Europese Unie, maar er was nog bijna vijf miljoen euro nodig van de gemeente om het project door te laten gaan. De gemeenteraad stemt in met het krediet.

"Dit is een plan om trots op te zijn", stelt raadslid Monique Bankras van de DOP. Floris de Boer van Lokaal Dijk en Waard is vooral blij dat er iets wordt gedaan aan de veiligheid van de Zuidtangent. "Die staat daar al lang op het spel." Toch was er ook kritiek van onder meer BVNL en Authentiek Dijk en Waard. Zij vinden dat het project zorgt voor een verdere verstedelijking van Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 1381x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/