Iris van Kleef en Petra van Asselt blijven ook aankomend jaar de Klimaatburgemeesters van Dijk en Waard. Dat heeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat bekendgemaakt. De Klimaatburgemeesters gaan zich inzetten om de verduurzaming te versnellen. In totaal zijn er 245 Klimaatburgemeesters in heel Nederland.

Iris van Kleef woont in een eigen gebouwde, biobased, circulaire dubbele tiny house in een eco-community. "Ons huis noem ik vaak mijn showroom omdat alles duurzaam is." Als Klimaatburgemeester heeft zij samen met Petra van Asselt de taak om Dijk en Waarders te inspireren om te gaan verduurzamen en de CO2-uitstoot te verminderen.

"Samen met mijn gezin ben ik al vanaf 2018 bezig om onze levensstijl te verduurzamen. Als Klimaatburgemeesters willen we laten zien wat het betekent om te verduurzamen, gaan we tips op sociale media geven en kunnen we wellicht in samenwerking met de gemeente verschillende activiteiten organiseren."
Pin It
Bekeken: 1163x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/