Pieten, pepernoten, meneer Suikerbuik en natuurlijk Sinterklaas. Ook dit jaar heeft de goedheiligman Museum BroekerVeiling uitgekozen als locatie voor het Pakhuis van Sinterklaas. Deze twaalfde editie van het Pakhuis staat gepland voor 12 november tot en met 3 december. Kinderen kunnen op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen langskomen om hun pietendiploma te halen.

De lighallen van het museum in Broek op Langedijk worden dan omgetoverd tot een trainingsparcours voor de kinderen.Β Tijdens de middagen kan je ook naar de afmijnzaal waar je een voorstelling kunt zien en of de Pieten helpen met pepernoten bakken.

De entree voor het Pakhuis van Sinterklaas is 8,75 euro per persoon, inclusief een drankje en iets lekkers. Een museumkaart is ook geldig voor de entree. Meer informatie over de openingstijden en dagen waarop het Pakhuis is geopend vind je op de website van BroekerVeiling.
Pin It
Bekeken: 1083x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/