De Dijk en Waardse werkgroep van Amnesty Internationaal houdt vrijdag 11 en zaterdag 12 november een boekenmarkt in winkelcentrum Broekerveiling. De boekenmarkt was eerder een aantal jaar in winkelcentrum Middenwaard, maar vanwege de fusie tussen Heerhugowaard en Langedijk is gekozen voor een nieuwe locatie.

Honderden boeken in uiteenlopende genres en talen. Ze staan op 11 en 12 november uitgestald in de grote entreehal aan de westzijde van het winkelcentrum. Het geld wat verdiend wordt met de markt zal gaan naar verschillende projecten van Amnesty International. Deze internationale organisatie komt op voor de rechten van de mens en doet onderzoek naar vermeende mensenrechtenschendingen over de hele wereld.

De boekenmarkt is 11 november van 09:00 tot 21:00 uur en op 12 november van 09:00 tot 16:00 uur. De officiΓ«le opening wordt vrijdagochtend gedaan door burgemeester Maarten Poorter. Meer informatie is te vinden op dijkenwaard.amnesty.nl.
Pin It
Bekeken: 1076x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/