Toneelgroep Togido uit Veenhuizen speelt de komende weken verschillende keren de voorstelling 'De goede gokker' in dorpshuis 't Zwaantje. Het toneelstuk gaat over Kasper de Wit en zijn paarden.

Die paarden zijn alles voor hem, terwijl de vrouw van Kasper niet de nodige aandacht krijgt. Ze gaat afleiding zoeken en doet dat bij een goede vriend. Het leven is een spel geworden en in een spel zijn er ook verliezers.

De Goede Gokker is een theaterstuk vol hilarische momenten. De voorstellingen zijn op 11, 12 en 19 november om 20:00 uur in het dorpshuis aan de Kerkweg in Veenhuizen. Ook wordt het toneelstuk op 20 november opgevoerd en begint dan om 14:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van de toneelgroep.
Pin It
Bekeken: 1463x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/