Woonwaard waarschuwt huurders om geen kachel te maken van potten en schotels. Volgens de corporatie met woningen in Alkmaar en Dijk en Waard is de kans op brand en koolmonoxidevergiftiging door het verwarmen met potten en schotels groot.

Vanwege de hogere energiekosten gaan sommige mensen op zoek naar andere manieren om het huis te verwarmen, schrijft Woonwaard in een bericht. "Ze maken van potten en schotels een kacheltje, maar door deze alternatieve vorm van verwarmen komt veel fijnstof en koolstofmonoxide vrij. Daarnaast is er brandgevaar als waxinelichtjes te dicht bij elkaar of instabiel staan."

De corporatie adviseert mensen om ondanks de hoge kosten toch gebruik te blijven maken van de cv-ketel. "Veel geïmproviseerde kachels hebben lagere warmteopbrengst dan dat van een cv-ketel op gas."
Pin It
Bekeken: 3114x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/