De oorzaak van de brand die anderhalve week geleden gebeurde in een caravanstalling aan de Middenweg in Heerhugowaard De Noord, zal waarschijnlijk nooit duidelijk worden. Een politiewoordvoerder heeft dat gemeld aan Dijk en Waard Centraal.

"De forensische recherche is nog bezig met het onderzoek, maar naar verwachting zorgt dat niet voor meer duidelijkheid", zegt de woordvoerder. Want bij de brand op 27 oktober gingen volgens hem niet alleen tientallen caravans en campers, maar ook sporen in vlammen op. "Er is gewoon bijna niks over van die loods."

De brand zorgde voor verdrietige gezichten bij bezitters van de caravans en campers. "Ik noemde 'm altijd mijn oude dame, ik heb 'm al bijna twintig jaar", zei een van de bezitters. Een ander benadrukte dat er geen slachtoffers bij de brand zijn gevallen: "Het is allemaal spul wat er staat en dat is natuurlijk erg, maar persoonlijke ongelukken zijn erger."
Pin It
Bekeken: 1780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/