Dylan T., de man die terecht staat vanwege de aanslag op een Heerhugowaards advocatenkantoor, wil de gevangenis uit. Volgens de 22-jarige man heeft de maatschappij 'er niets aan' als hij nog langer vastzit.

"Ik heb spijt van wat ik heb gedaan. Zeg dat tegen haar." De Alkmaarder wordt ervan verdacht dat hij de opdracht zou hebben gegeven voor een aanslag op het kantoor van zijn voormalige advocaat José Engels. Twee jaar geleden belandde er een brandende mortierbom tegen het pand aan de Heerhugowaardse Deimoslaan. Niemand raakte daarbij gewond. De 21-jarige medeverdachte Chevelle C. uit Alkmaar hoorde twee weken geleden drie jaar gevangenisstraf tegen zich eisen, waarvan de helft voorwaardelijk.

Anders dan bij Chevelle C. wordt Dylan T. ook verdacht van poging tot afpersing van José Engels en zou hij meerdere dreigbrieven hebben verstuurd. Daarentegen wordt C. weer verdacht van illegaal bezit van 194 gram hennep. Wat T. betreft wil hij naar een kliniek, maar de aanklager ziet dat niet zitten. De rechter neemt binnenkort een besluit over de eventuele vrijlating.
Pin It
Bekeken: 3218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/