Sinds de hernieuwde openstelling in juni wordt Het Sociaalplein in het gemeentehuis van Dijk en Waard goed bezocht. Omdat het steeds drukker wordt met vragen over actuele thema’s zoals stijgende energiekosten, is besloten om het Het Sociaalplein vijf dagen per week van 14:00 tot 17:00 uur open te stellen. Een afspraak maken is niet nodig.

Het Sociaalplein nabij de entree van de bibliotheek is bedoeld voor mensen die graag persoonlijk contact hebben voor vragen op het gebied van Wmo, jeugdhulp, huishoudelijke hulp, financiën of een gezinssituatie. De ondersteuning van de medewerkers is gericht op het zo veel mogelijk zelf kunnen regelen van een oplossing (bijvoorbeeld met behulp van het eigen netwerk of familie), maar er wordt ook gekeken of een voorziening, dienst of organisatie kan helpen.

Het Sociaalplein draait tot begin volgend jaar proef. Daarna wordt bepaald of de diensten worden voortgezet en in welke vorm. Meer op hetsociaalplein.nl.
Pin It
Bekeken: 1017x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/