Brandende kaarsjes, muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediรซnten voor de herinneringsbijeenkomst op vrijdag 9 december in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. Tijdens de bijeenkomst kunnen mensen die een dierbare hebben verloren samen herdenken.

Verdriet om een blijvend gemis kan zwaar zijn om alleen te dragen. De Langedijker kerken hebben รฉรฉn keer per jaar een herinneringsmoment voor gemeenteleden, maar niet iedereen die een geliefde moet missen heeft contact met de kerk. Daarom is de uitnodiging voor de herdenkingsbijeenkomst op 9 december voor alle Langedijkers.

'Samen in herinnering' is in de grote zaal van de Trefpuntkerk, Dorpsstraat 41a in Broek op Langedijk. De zaal is open vanaf 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur.ย Na de bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.
Pin It
Bekeken: 1276x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/