Inwoners van de Hulststraat in Noord-Scharwoude die meespelen met de Postcode Loterij hebben gezamenlijk 1 miljoen euro gewonnen. Donderdagochtend viel de Miljoenennacht in de straat en werden de winnaars verrast door Gaston Starreveld. De elf deelnemers in de straat winnen bedragen van 76.000 tot ruim 150.000 euro.

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar af met de Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december valt iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Donderdagochtend was die postcode 1723 WT, oftewel de Hulststraat in Noord-Scharwoude. "Ik had nachtdienst en was nog wakker toen er aangebeld werd", zeggen Ronald en Hermien, die 76.923 euro hebben gewonnen. "We gaan op vakantie. De bestemming is nog niet duidelijk, als er maar zon en zee is."

Sigrid en vriendin Anneke reageren verrast op het winnen van 153.846 euro: "Dit is fantastisch! We hebben twintig jaar geleden ook al eens een auto gewonnen bij de Postcode Loterij. Met dit geld gaan we het huis opknappen." De uitreiking aan de winnaars uit Noord-Scharwoude is op zondag 13 november vanaf 21.45 uur te zien in het televisieprogramma Eén tegen 50 bij RTL 4.
Pin It
Bekeken: 8868x