Dijk en Waard heeft nog niet in beeld hoeveel kantoorpanden in de gemeente voldoen aan het energielabel C. Dat blijkt uit antwoorden op raadsvragen van fractievoorzitter Soledad van Eijk van GroenLinks. Vanaf 1 januari moeten kantoorpanden minstens energielabel C hebben.

Van Eijk wil weten hoeveel kantoorpanden in Dijk en Waard voldoen aan het label, maar de burgemeester en wethouders hebben nog geen cijfers van Dijk en Waard. "De gemeente is pas sinds kort bevoegd op dit punt. Landelijk voldoet ongeveer 45 procent van de kantoorpanden aan het label."

Volgens het college kan de gemeente een last onder dwangsom opleggen of bestuursdwang toepassen. "Maar bedrijven zullen eerst de mogelijkheid moeten hebben om aan de wettelijke verplichting te voldoen."
Pin It
Bekeken: 1220x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/