De vmbo-examenklassen van de Adriaan Roland Holstschool in Bergen hebben 1.622 euro ingezameld voor Voedselbank Alkmaar e.o. Verder verzamelden de 60 leerlingen zóveel producten dat alle klanten een week lang kunnen worden voorzien. De vrijwilligers van de voedselbank waren erg blij met de donaties: "Namens de mensen in nood worden de leerlingen van harte bedankt!"

Michaelsdag, 14 oktober, was het startsein voor diverse inzamelingsacties, waaronder een sponsorloop. Michaelsdag gaat over moed hebben, het opkomen voor anderen en iets voor anderen doen. Dat is spannend en er is moed voor nodig. Die toonden de leerlingen door onder andere bij familie, vrienden en bekenden geld en producten in te zamelen. Van tevoren waren ze bij de voedselbank langs geweest om te ontdekken wat de stichting allemaal doet.

Voedselbanken hebben als hoofddoel het bieden van directe voedselhulp aan mensen die (tijdelijk) financieel krap zitten. Mooi meegenomen is dat voedseldonaties verspilling tegengaan. Voedselbank Alkmaar e.o. draait volledig op vrijwilligers en levert wekelijks voedselpakketten aan zo’n 200 gezinnen (ca. 750 personen) via uitgiftepunten in Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen.
Pin It
Bekeken: 1794x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/