Sinterklaas had grote problemen met pakjesboot, maar heeft aan de burgermeester van Dijk en Waard laten weten dat hij met zijn Pieten de gemeente ook dit jaar weer zal bezoeken.

De Sint komt samen met zijn Pieten op zaterdag 19 november om 09:00 uur aan op het Havenplein in Broek op Langedijk. Daarna vertrekt hij per koets voor een rondrit door Broek op Langedijk, Zuid- en Noord-Scharwoude en Oudkarspel.

De Sinterklaasintocht in Heerhugowaard begint daar om 10:30 uur. De intocht start op het Stadsplein. Burgemeester Poorter ontvangt de Sint om 12:00 uur op het balkon van het gemeentehuis. Daarna is de kindervriend met zijn Pieten tot 13:45 uur aanwezig in Middenwaard.  Samen met de burgemeester verzorgt hij de officiële opening van de ‘Pietenfabriek’ ter hoogte van de Jack & Jones. Naar verwachting arriveert hij per koets rond 14:15 uur op het Raadhuisplein.

De Goedheiligman komt tussendoor langs in De Noord. Om 12:00 uur wordt er verzameld bij De Mol aan de Hasselaarsweg en om 13:00 uur begint de intocht. Van daaruit gaat Sinterklaas via de Middenweg, Plaetmanstraat, Groot Gelderbosch en Annaplein naar het Dorpshuis. Hier verwacht hij rond 15:00 uur aan te komen. De intocht duurt tot 16:00 uur.

Tot slot gaat de Sint snel door naar Sint Pancras voor een bezoek van 16:00 tot 18:00 uur. Het startpunt is basisschool De Phoenix. Van hieruit maakt hij een ronde door Sint Pancras om uiteindelijk weer bij De Phoenix terug te keren.
Pin It
Bekeken: 2101x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/