Eindelijk is er weer een geldautomaat in Noord-Scharwoude, die dag en nacht bereikbaar is. De nieuwe staat op de hoek Voorburggracht - Raadhuisbuurt in Noord-Scharwoude, vlakbij Restaurant De Burg dus. Op sociale media wordt blij gereageerd, al zijn er ook mensen die de enorme grijze kast maar lelijk vinden. Wellicht nodigt de gemeente nog een lokale graffiti-artiest uit om er een modern kunstwerk van te maken, of juist een gebouwtje dat eeuwen oud lijkt.

Alweer drie jaar geleden werd de geldautomaat bij Galerie Kraayeveld opgeblazen. En veel waren er al niet in Langedijk. Een jaar terug ging het college van Langedijk op zoek naar een exploitant van geldautomaten. Vooral met Geldmaat werd gekeken of het aantal weer kon worden opgekrikt, en dan bij voorkeur dag en nacht bereikbaar. De nieuwe pinautomaat is van Geldmaat.

Mooi is ie inderdaad niet, maar mocht de flappentap met geel lachebekje ooit doelwit zijn van een plofkraak, dan is dat in ieder geval zonder extra schade zoals bij de kunstgalerie zo'n 300 meter verderop, en de huizen er omheen.
Pin It
Bekeken: 1579x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/