Dit jaar is er weer een Pietenfabriek in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. De officiële opening zal tijdens de Sinterklaasintocht op zaterdag 19 november worden verricht door de Sint en de burgemeester. Daarna is er voor kinderen twee weekenden van alles te doen.

Na de opening kunnen kinderen met Bakpieten pepernoten bakken bij Bakkerij Jonker en kleuren op supergrote Sinterklaastekeningen. Natuurlijk klinkt er Sinterklaasmuziek om op mee te zingen. De volgende dag kunnen ze hun eigen mijter of Pietenmuts in elkaar knutselen en eierkoeken versieren. Ieder uur is er Pietenbingo en worden Sinterklaas-glittertattoos uitgedeeld.

Zaterdag 26 november start het feestje in de Pietenfabriek om 12:00 uur. DuRF verzorgt de Sinterklaasmuziek en tussen 12:30 en 13:30 uur is de Goedheiligman terug om kinderen te ontmoeten. Daarna kun ze weer heerlijke pepernoten bakken. Op de laatste zondag is er voor de kids weer mijters en mutsen maken, eierkoeken versieren en elk uur bingoën.

Dit jaar is er ook een kleurplatenwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar oud, al mag iedereen die ouder is natuurlijk buiten mededinging meedoen. Er zijn leuke prijzen in vier leeftijdscategorieën. De kleurplaat is te downloaden op de Facebookpagina van de Sinterklaasintocht. Klik op de plaat om te vergroten en download dan met de rechter muisknop. Afhalen bij Nice 2 Have, Raadhuisplein 8, kan ook. Dat is ook waar de kleurplaten vóór 18 november moeten worden ingeleverd.
Pin It
Bekeken: 1509x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/