Sjaak Beers heeft zondag een Zilveren Reiger gekregen uit handen van locoburgemeester John Does. Dat gebeurde op sportpark De Kruising, de thuishaven van voetbalvereniging 't Kruis. De Dijk en Waarder is 33 jaar vrijwilliger bij de sportclub in 't Kruis. Onder meer beheerd hij daar de kantine.

In september kregen medevrijwilligers Nico Blom en Ton Oosterling al een Zilveren Reiger tijdens de feestavond rond het 75-jarig jubileum van de club. Sjaak Beers was toen op vakantie. Met het toekennen van de onderscheiding spreekt het college van Dijk en Waard haar waardering uit voor de jarenlange inzet van Beers. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1051x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/