De opvang van asielzoekers in hotel Heer Hugo wordt met twee maanden verlengd tot 23 januari. Volgens het COA is de opvang van 48 asielzoekers in het Heerhugowaardse hotel nodig om te voorkomen dat mensen buiten moeten slapen.

Het college van Dijk en Waard laat in een bericht weten dat de situatie bij het hotel rustig en beheerst is. "Een verdere verlenging van de opvang is bespreekbaar, maar daarbij willen we wel goed kijken naar de taakstelling voor de gemeente en andere inspanningen die we doen."

De relatie tussen het COA en Dijk en Waard kan stroef genoemd worden. Vorige maand nog hekelde de gemeente de communicatie. "Dit blijft een punt van zorg", concludeerde het college toen. Zo dacht het college aanvankelijk dat het ging om vijftien vluchtelingen en niet vijftien kamers. Daarnaast was de gemeente vorige maand niet van tevoren ingelicht over de verlenging van de opvang.
Pin It
Bekeken: 1428x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/