Donderdagavond 24 november komt journalist Tijn Elferink naar de bibliotheek in Heerhugowaard. Hij vertelt dan over zijn nieuwste boek 'Fijn dat je er bent'. De lezing is van 20:00 tot 22:00 uur en maakt onderdeel uit van het programma van Nederland Leest over oud worden en jong blijven.

Tijn Elferink schrijft in het dagelijks leven onder meer columns en artikelen voor het Algemeen Dagblad en Nu.nl. Elferink heeft als doel om ingewikkelde onderwerpen voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken. Zo wilde de schrijver met de boeken 'Kusje Erop' en 'Dit Boek Is Gezond' gezondheid al op een luchtige manier bespreekbaar maken.

Zijn nieuwste boek 'Fijn dat je er bent' gaat over mantelzorg. Een op de drie volwassen Nederlanders is mantelzorger. Al op jonge leeftijd kwam Elferink in aanraking met mantelzorg. Hij komt met praktische informatie, handige tips en persoonlijke verhalen om de (toekomstige) mantelzorger te helpen en te inspireren.

De toegangsprijs is 7,50 euro voor niet leden en 6,00 euro voor bibliotheekleden. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/