De Alkmaarse vrouw die op 29 september zwaargewond raakte bij een ongeluk op de A9 is inmiddels overleden. Een politiewoordvoerster heeft dat gemeld aan Alkmaar Centraal.
Het is donderdag 29 september rond 12:20 uur als meerdere auto's tegen elkaar botsen op de A9. Ter hoogte van Velsen-Zuid gaat het mis en het Alkmaarse slachtoffer raakt bekneld. Ze is weken later in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.
"Meteen na het ongeluk hebben we de bestuurder van een bestelbusje aangehouden", zegt politiewoordvoerster Mascha Koning. Volgens Koning gaat het om een 34-jarige man uit Sint-Pancras, die inmiddels als verdachte is aangemerkt. "We doen op dit moment onderzoek naar zijn rol bij het ongeluk."

Voor dat onderzoek is de politie op zoek naar dashcam-beelden van het ongeluk en getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd. (Foto: Rijkswaterstaat)
Pin It
Bekeken: 21798x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/