Gemeente Dijk en Waard bereidt zich voor op drastische uitbreiding van het aantal laadpalen voor elektrische auto's. Er zijn alvast 280 locaties aangewezen waar volgens de gemeente de komende vijf jaar een laadpaal kan worden geplaatst. Dijk en Waarders kunnen tot eind dit jaar hun mening geven over de voorgestelde plekken.

Op dit moment staan er ongeveer 150 palen in Dijk en Waard en worden ruim 30 paalplekken voorbereid. Gezien het Klimaatakkoord en het toenemende aantal inwoners dat elektrisch rijdt, verwacht de gemeente dat er veel meer aanvragen zullen worden ingediend. Om snel te kunnen handelen, zijn alvast 280 locaties aangewezen voor een paal met twee aansluitingen. Daarbij is gekeken naar de woningdichtheid, de ligging van de elektriciteitskabels en de aanwezigheid van bomen.

Alle beoogde laadpaallocaties staan op een kaart, tezamen met de bestaande palen en locaties in voorbereiding. Inwoners en ondernemers kunnen tot 31 december op de planlocaties klikken en een rechts in een kader een reactie achterlaten.
Pin It
Bekeken: 1503x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/