Hij komt. hij komt, die lieve goede sint. Gelukkig kwam de Goedheiligman zoals verwacht ook even langs in Dijk en Waard. Traditiegetrouw werd hij door de burgemeester welkom geheten op het balkon van het gemeentehuis.

"Zijn jullie blij?", burgemeester Poorter juicht samen met kinderen om de komst van Sinterklaas. De kindervriend stond dan wel vertrouwd op het balkon, maar er is in een jaar toch veel veranderd. Een nieuwe gemeente en een nieuwe burgemeester. Volgens Sinterklaas is vooral dat laatste toch even wennen. "Maar hij doet het goed hoor." Of Poorter lief is geweest hield de sint in het midden. "Vanwege de wet van de privacy kan ik daar niks over zeggen."

Sinterklaas en zijn Pieten vervolgden hun route richting winkelcentrum Middenwaard, maar dat was moeilijker dan gedacht. Het gezelschap moest zich een weg banen door een zee van kinderen, die hem allemaal een hand wilde geven of een tekening hadden gemaakt. En zo beloofde Sinterklaas; mogen alle kinderen vanavond hun schoentje zetten.
Pin It
Bekeken: 1331x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/