Afgelopen weekend was Café De Schelvis in Zuid-Scharwoude toneel voor de finale van het Open Woldhuis Expert TOKKEN Kampioenschap van Dijk en Waard. Na een spannende strijd wonnen Ard Slink en Robert de Lange met een minimaal verschil.

Het toernooi startte met ruim 100 koppels. Na de schifting namen de beste koppels het in De Schelvis tegen elkaar in de finale van het Dijk en Waardse kampioenschap tokken. Ard Slink en Robert de Lange verzamelden bij elkaar 210 punten, slechts één puntje meer dan het zilveren koppel Irma Kreuning en José Tijm. Voor hen de wisselbeker en de hoofdprijs van twee Sonos geluidsboxen. Tycho Herrijgers en Thom Vroegop werden derde, ook weer slechts één punt verwijderd van de nummers twee.

"De organisatie kan terug kijken op een gezellig, succesvol tokken kampioenschap van Dijk en Waard", laat Ad Molenaar van Dijk en Waard Events weten. "Wij bedanken Café De Schelvis, Woldhuis Expert maar vooral alle deelnemers voor hun deelname en gezelligheid. Tot volgend jaar!"
Pin It
Bekeken: 759x