Dinsdagavond is er brand geweest in de gevangenis aan de Copernicusstraat in Heerhugowaard. De brandweer kwam met twee blusauto's ter plaatse, maar die hoefden niet ingezet te worden. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is de brand namelijk door de gevangene zelf geblust. Niemand raakte gewond.

De melding van de brand kwam dinsdag even na 21:00 uur binnen bij de meldkamer. Omdat het ging om een gevangenis, en dus veel mensen die op een klein oppervlak verblijven én geen kant op kunnen, werd er opgeschaald naar middel brand en kwam ook een ambulance ter plaatse. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1754x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/