De provincie heeft een half miljoen euro vrijgemaakt om bushaltes in Noord-Holland toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Met het geld wil de provincie ook dat de toegankelijke bushaltes beter op de kaart worden gezet, zodat reizigers met een beperking makkelijker hun reis kunnen inplannen.

Meer dan de helft van de ongeveer 3.000 bushaltes in Noord-Holland Noord, Haarlem-IJmond en Gooi en Vechtstreek zijn de afgelopen jaren toegankelijk gemaakt. "Om Noord-Holland leefbaar en bereikbaar te houden, willen we het ov-gebruik stimuleren", zei gedeputeerde Jeroen Olthof recent over het toegankelijk maken van het openbaar vervoer. "Iedereen moet gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de bus of de trein."

Met de investering van een half miljoen euro wil Noord-Holland ongeveer 25 haltes in de regio's aanpakken. Gemeenten kunnen de subsidie in februari en maart volgend jaar aanvragen bij de provincie.
Pin It
Bekeken: 2043x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/