Pinkstergemeente Sjaloom houdt zaterdag 17 december vanaf 14:00 uur een seniorenkerstfeest in het kerkgebouw aan de Heerhugowaardse Deimoslaan. Het Katwijkse koor Romans Twelve zal tijdens de middag gaan zingen.

De senioren worden verwelkomd met koffie en thee. Spreker tijdens het seniorenkerstfeest is Machiel Jonker. Tijdens het programma worden hapjes en drankjes geserveerd.

De toegang tot het feest is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan voor 10 december via sjaloomheerhugowaard.nl/kerst of door te bellen: 06-26208996.
Pin It
Bekeken: 1039x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/