Bas Maas heeft woensdagavond de Zilveren Reiger ontvangen uit handen van locoburgemeester John Does. Maas is ruim veertig jaar vrijwilliger bij voetbalvereniging SWV'27 en daarnaast de drijvende kracht achter het schoolvoetbaltoernooi.

"Hij heeft de Zilveren Reiger echt verdiend", schrijft de Heerhugowaardse voetbalvereniging op sociale media. Met het toekennen van de onderscheiding geeft het Dijk en Waardse college van burgemeester en wethouders, namens de samenleving en SWV'27, een blijk van waardering voor de jarenlange inzet van Maas.
Pin It
Bekeken: 612x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/