De Santa Run in Heerhugowaard is inmiddels een traditie geworden. Dit jaar organiseert Rotary Dijk en Waard het hardloopevenement c.q. de verkleedpartij  op zondag 11 december. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Wie het wat rustiger aan wil doen kan meedoen aan de Santa Walk van 5 kilometer. Voor de jeugd zijn er KidsRuns van 600 en 1.200 meter.

Ieder jaar verkleden honderden mensen zich in een kerstmanpak van zichzelf of verstrekt door de organisatie, om daarna te gaan hardlopen en/of wandelen. De Santa Run, Walk en Kidsruns zijn vooral een gezellig feest voor de deelnemers en de toeschouwers. Aan de finish krijgt iedere deelnemer een warm onthaal en een mooie medaille.

De opbrengst wordt geïnvesteerd in een voorlichtingsfilm voor kinderen van kankerpatiënten, waar in hun taal wordt uitgelegd wat er met papa/mama aan de hand is, waar ze mee te maken kunnen krijgen en hoe ze er mee om kunnen gaan.

De start- en finishlocatie zijn op het Coolplein. Het programma begint om 13:30 uur met een warming-up voor de Santa Kidsruns. Daarna is vanaf 13:45 uur de korte kidsrun voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en om 14:05 uur de kidsrun voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Na de prijsuitreikingen gaan de grote(re) kerstmannen vanaf 15:00 uur van start. De afsluitende prijsuitreikingen zijn om 16:15 uur. Deelname is beperkt en vol = vol. Aanmelden en meer info op santarunheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 859x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/