Honk- en softbalvereniging The Herons houdt op de zondagen 11 en 18 december van 11:00 tot 12:30 uur een gratis instuif in Sporthal Zuid. Op beide zondagen kunnen kinderen van zes tot twaalf jaar komen kijken en meedoen.

Tijdens de instuif in de zaal aan de Helena Nordheimland leer je hoe je moet gooien en slaan. Er wordt geoefend, maar ook kan je meedoen aan een wedstrijdje. Deelnemers moeten zelf zaalschoenen en sportieve kleding meenemen. Meer informatie over de club is te vinden op herons.nl. Aanmelden kan via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 550x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/