De Heerhugowaardse Sterrenwacht Saturnus start op woensdag 11 januari weer met de cursus waarneming. Leer in vijf lessen hoe een telescoop werkt, waar je op moet letten en hoe je zelfs met een eenvoudige smartphone foto's kan maken van bijvoorbeeld de maan.

De training kost 65 euro. Naast de lessen krijg je ook een cursusboek. Voor meer informatie en aanmelden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website van de Heerhugowaardse Sterrenwacht. Voor de cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 647x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/