Een flinke ravage in Heerhugowaard was zondagochtend het gevolg van een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen. Een automobilist wilde de kruising met de Zuidtangent de Westtangent oversteken maar werd daarbij in de flank geraakt door de vrachtwagen.

Omdat het verkeer op de kruising met verkeerslichten wordt geregeld, lijkt het aannemelijk dat één van beide bestuurders een rood licht heeft genegeerd. Het gevolg daarvan was een flinke klap en een met brokstukken en onderdelen bezaaide kruising.

Er is veel schade ontstaan maar niemand is bij het ongeval gewond geraakt. De auto is door een berger opgehaald. De vrachtwagen is op eigen kracht maar wel onder begeleiding van een sleepwagen naar een supermarkt gereden.
Pin It
Bekeken: 6518x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/