Met het slaan van de eerste paal heeft wethouder Nils Langedijk donderdag het startsein gegeven voor de bouw van twee appartementencomplexen aan de Deimoslaan in Heerhugowaard.

Op woon- en werklocatie De Frans zullen twee identieke gebouwen verrijzen met totaal 82 huurwoningen met twee, drie of vier kamers, waarvan 22 in het sociale segment. Het project is een samenwerking van  de gemeente, Groen & Groen Vastgoed, Bot Bouw en architectenbureau Studio S3. De woningen worden in 2024 opgeleverd.

De nieuwbouw is een voorschot op de grondige herontwikkeling van De Frans, dat ingesloten zit tussen het spoor en de Westtangent, van de Umbriëllaan tot en met het asielzoekerscentrum. Hiervoor wordt een gebiedsvisie ontwikkeld en een plan voor de realisatie daarvan. Inwoners worden meegenomen in het ontwikkelingsproces. Inmiddels zijn er twee goed bezochte informatiebijeenkomsten geweest, waar veel goede ideeën uit zijn gekomen. Naar verwachting worden de plannen in april vastgesteld door het college en in juni door de gemeenteraad.

Meer op dijkenwaard.nl/defrans. (ontwerp: Studio S3)
Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/