De Zeeuwse zanger Broeder Dieleman treedt 11 december op in Cool. Tonnie Dieleman toert met zijn alter ego al jaren door het hele land en heeft zijn oeuvre inmiddels uitgebreid met vier albums, EP's en meerdere soundtrack.

Dieleman debuteerde in 2012 met Alles Is IJdelheid, dat hem niet alleen in Zeeland maar ook buiten de provincie introduceerde als muzikant. Zowel in zijn teksten als in de muziek zit ruimte en lucht. Het duurt zolang het duurt, maar uiteindelijk komt ieder lied aan bij de bestemming.

In het voorprogramma van Broeder Dieleman staat Pim van de Werken. Na jaren muziek gemaakt te hebben in diverse bands, vindt hij het nu tijd voor de meest persoonlijke muziek uit zijn loopbaan. In Cool staat hij met verschillende hertalingen en vertelt hij over zijn ervaringen met de liefde, depressie en het achter zich laten van zijn christelijke opvoeding.

Een kaartje voor de voorstelling van Broeder Dieleman met Pim van de Werken in het voorprogramma start om 15:00 uur. Een kaartje kost 8,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.
Pin It
Bekeken: 913x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/