Centrumwaard, Krusemanlaan, De Scheg, De Frans, werkzaamheden voor een spoortunnel en meer. Ook het komende jaar wordt er in Dijk en Waard gewerkt aan verschillende projecten. Raadslid Willem Jan Mandersloot van Senioren Dijk en Waard heeft vragen gesteld over de gevolgen voor het verkeer. "Met de vele plannen vraag ik me af of alle activiteiten voldoende in beeld zijn en op elkaar zijn afgestemd."

Mandersloot wil vooral weten of de hulpdiensten zijn geïnformeerd en of er een logistieke planning is om met de aan- en afvoer van bouwproducten geen verkeersinfarcten te laten ontstaan. Daarnaast vraagt hij zich af of het ambtelijke apparaat toegerust is om het overzicht te houden. Het college heeft nog ruim drie weken om te reageren.
Pin It
Bekeken: 1116x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/