De Heerhugowaardse EHBO-vereniging start dinsdagavond 10 januari om 19:30 uur weer met een beginnerscursus. Tijdens zeven praktijkavonden in Ontmoetingscentrum De Brink leren de cursisten onder meer wat ze moeten doen als iemand gereanimeerd wordt of er een ongeluk gebeurt. Daarnaast wordt uitleg gegeven over het gebruik van een AED.

Voor het theoriegedeelte van de zeven weekse cursus krijgen de cursisten een link naar een e-learning. Voor meer informatie over de training en aanmelden, neem contact op met Marcha Buiter via het telefoonnummer 06 - 12 78 01 37 of de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 693x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/