De Heerhugowaardse politie organiseert zaterdag 3 december een beroepsoriëntatiedag. Van 10:00 tot 14:00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het politiebureau aan de Zuidtangent en geven de Dijk en Waardse wijkagenten uitleg over het politiewerk en de politieopleiding.

"Tot 12 december kan je je opgeven voor de agentenopleiding, dus dit is het ideale moment om nog even wat extra informatie te krijgen", vertelt wijkagent Anne Kees Meines. "Er wordt een presentatie gegeven over de selectieprocedure en de opleiding. Daarnaast worden er ook praktijkcasussen gedraaid. Je komt voor de dillema's te staan die wij tijdens ons werk ook tegenkomen."

Aanmelden voor de beroepsoriëntatiedag kan door je naam en geboortedatum te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is wel belangrijk dat je zestien jaar of ouder bent.
Pin It
Bekeken: 1372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/