Dankzij een oplettende inwoner van Oudkarspel is dinsdag een veelplegende fietsendief aangehouden. Dat meldt de politie. De Oudkarspeler zag een man twee fietsen in zijn auto laden en vertrouwde het niet. De buurtbewoner noteerde het kenteken van de auto en belde de politie.

Diezelfde middag werd de bestuurder gezien in Schiedam, waarna bleek dat de fietsen gestolen waren. In de garagebox van de man werden nog eens dertien fietsen gevonden.

In een bericht schrijft de politie dat de verdachte is aangehouden voor heling. "Vanwege het lopende onderzoek zit hij nog in de gevangenis."
Pin It
Bekeken: 1633x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/