Popkoor Starlight geeft zondag 11 december vanaf 14:30 uur een kerstconcert in de huiskamer van Jan Rovers in Sint Pancras.

Sinds 1990 verzorgt het koor kerstvieringen in onder meer zorgcentra, ziekenhuizen en bij verenigingen. Het popkoor zingt onder leiding van dirigente Laura Tesselaar. Op 11 december staan ze in de huiskamer van Jan Rovers.

De koffie staat om 14:00 uur klaar en na afloop is er een hapje en drankje. De entree is 5 euro en een consumptie kost 1 euro. Kinderen hebben gratis toegang. Reserveren voor het huiskamerconcert aan de Benedenweg 134 in Sint Pancras kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-13529745. Meer informatie is te vinden op huiskamerconcertsintpancras.com.
Pin It
Bekeken: 1269x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/