Vita Accordeonistica '83 geeft op zondag 11 december om 11:00 uur een koffieconcert in de aula van kindcentrum De Boomladder. Het Heerhugowaardse accordeonorkest staat onder leiding van dirigent Leo van Lierop.

Het adres van het kindcentrum is Rozenstraat 6 in Heerhugowaard en de entree voor het koffieconcert is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. De zaal gaat 11 december open om 10:30 uur. Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen bij het koffieconcert is vooraf aanmelden nodig. Dat kan tot uiterlijk 3 december door te bellen met Elly Visser. Haar telefoonnummer is 06 - 20 62 02 88. Meer op vita-heerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 506x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/